info@devlies-law.be
016/23.74.11

Over ons

Verstrekken van juridische adviezen

waarbij de nadruk wordt gelegd op preventieve actie: wij streven ernaar om van bij de aanvang van het geschil de cliënt raad te geven en te begeleiden, zodat een procedure kan vermeden worden. Enkel die zaken, die een redelijke kans op slagen bieden, worden via een gerechtelijke procedure doorgedreven.

Bijstand bij onderhandelingen

dit zowel voor als tijdens deze onderhandelingen. Deze bijstand is niet alleen juridisch, maar ook tactisch en strategisch om op die wijze het gewenste en aanvaardbare resultaat te bekomen.

BEMIDDELING EN GESCHILLENBESLECHTING

waarbij wij trachten de partijen te helpen om zelf, met volledige kennis van zaken, tot een billijke overeenkomst te komen, die de behoeften van alle partijen respecteert. Onze tussenkomst verzekert de juridische veiligheid van de engagementen die eraan verbonden zijn.

OPSTARTEN EN BEHARTIGEN VAN GERECHTELIJKE PROCEDURES

waarbij het overleg met de cliënt centraal staat. Deze wordt stipt op de hoogte gehouden van de te nemen stappen en de daaraan verbonden erelonen.

Over Devlies & Partners

Wij staan voor efficiënte, hoogkwalitatieve dienstverlening en juridisch maatwerk tegen lokale tarieven.

Het kantoor werd in 1977 opgericht door Carl Devlies (licentiaat rechten en licentiaat economie). In 1986 ging hij een samenwerkingsverband aan met Dirk Tillemans (licentiaat rechten, voormalig assistent familie- en strafrecht aan de KULeuven). Thans bestaat het advocatenkantoor uit een volwaardig team van 5 advocaten.

Wij zijn een ondernemende groep advocaten met een jarenlange expertise, die doortastendheid, deskundigheid en betrokkenheid hoog in het vaandel draagt. Onze troeven zijn onze kleinschaligheid en laagdrempeligheid, waardoor U een persoonlijke band met uw advocaat opbouwt.

Wij richten ons zowel op ondernemingen als op particulieren en bekijken samen met u de strategie om preventief en bemiddelend op te treden. Bij gerechtelijke procedures staan wij u met raad en daad bij. Elk van onze advocaten heeft zijn specifieke kennis en specialisatie. Door een intensieve onderlinge samenwerking kunnen wij gemakkelijk multidisciplinaire dossiers aan.

Wij kijken er naar uit om met U samen te werken.

Erelonen

Het ereloon betreft de vergoeding voor de geleverde intellectuele prestaties van de advocaat.

Meer info >

Beroepsregels

Wij zijn onderworpen aan de reglementen van de Orde van Vlaamse balies en van de Nationale Orde.

Meer info >

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten geleverd door het advocatenkantoor.

Meer info >